Welkom

De Bonte Pael
Op onze website kunt u ontdekken wat het team van de Bonte Pael u en uw kind te bieden heeft op het gebied van onderwijs, hoe wij werken aan goede resultaten door middel van  een inspirerende speel-, leer-, en werkomgeving en een veilig leefklimaat. U vindt hier de schoolgids, de INFO, de groepsfoto's, informatie van de MR en de OV (oudervereniging), maar ook de activiteiten van iedere groep afzonderlijk. Er zijn leuke en informatieve links voor de kinderen naar oefeningen die handig zijn om thuis nog eens extra te doen. Verder zult u de laatste schoolactiviteiten via deze pagina kunnen vinden. Wanneer u verder kijkt onder het kopje Kinderen komt u in de groepspagina's terecht. Het bekijken waard!

 

OPEN DAG

17 maart 2018 hebben wij op basisschool De Bonte Pael, in Tanthof West, een Open Dag. U bent van harte welkom tussen 10.00 – 13.00 uur.

In alle groepen staan leerkrachten klaar om allerlei vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de methodes en materialen. Ook dit jaar is deze open dag voor veel ouders van de huidige leerlingen een goede gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met de methodes en materialen waarmee hun kinderen werken op het gebied van Kanjertraining, ICT, Wetenschap en Techniek, Kunst en Cultuur en de Plusgroep.

Wij hopen u te zien op 17 maart 2018!

 

Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u informatie over onze basisschool wilt  of een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding.